Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες!

 



Αγαπητά Παιδιά,

Αγαπητοί Γονείς,

Οι μέρες των Γιορτών είναι μέρες αγάπης! Μέρες που το μήνυμα της Γέννησης του Χριστού πλημμυρίζει τις καρδιές μας με ελπίδα και ανθρωπιά.

Εύχομαι να περάσουμε αυτές τις μέρες με αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε λόγια και πράξεις που θα αγγίξουν με τον πιο όμορφο τρόπο τις καρδιές μας...και να ξεκουραστούμε! Να ξεκουραστούμε από την οθόνη και την καθημερινότητα! Ξεκουραστείτε λοιπόν, παίξτε, κοιμηθείτε, διαβάστε παραμύθια, ακούστε μουσική, συζητήστε για όλα τα σημαντικά και τα ασήμαντα του κόσμου....κ.α. ... και κάπου ανάμεσα σε όλα βρείτε λίγο χρόνο για τα παρακάτω!!(για να μην ξεχάσουμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα!)

Άπαιχτα πρωτάκια, σας εύχομαι υγεία και σας περιμένω γελαστά και και γεμάτα ιδέες για τη νέα χρονιά!

κ.Έλενα

Ατομική Ενασχόληση

(πηγή: http://taksiasterati.blogspot.com/ )






















ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

Ολοκληρώνουμε το βιβλίο μας ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι!!

Οι δώδεκα ζωγραφιές μας βρίσκονται εδώ:

https://ftouxeleutheria.blogspot.com/2020/12/blog-post_11.html

Φτιάχνουμε το εξώφυλλο όπου θα λέμε το όνομα του βιβλίου "Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι", το όνομα του συγγραφέα δηλαδή του Ευγένιου Τριβιζά και του εικονογράφου...δηλαδή το δικό σας!!

όπως παρακάτω:


'Έπειτα βάζουμε μπροστά το εξώφυλλο, μετά τη μία σελίδα πίσω από την άλλη με τη σειρά, και τέλος ανοίγουμε 2 τρυπουλές στην αριστερή τους άκρη στο ύψος περίπου της μέσης και περνάμε ένα σχοινάκι για τις δέσουμε όλες μαζί! Το βιβλίο μας είναι έτοιμο!!



Περιμένω τις δημιουργίες σας!




Δεν υπάρχουν σχόλια: