Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τίτλοι Κεφαλαίων




Τίτλοι Κεφαλαίων

Σελίδα 1: Η Μαριάννα και τα δίδυμα φτιάχνουν τον χιονάνθρωπο Τουρτούρι στην πλατεία και μια δυνατή αγάπη γεννιέται...!

Σελίδα 2: Η νιφάδα βάζει την ιδέα στον Τουρτούρι να πάει στον Βόρειο Πόλο και το άγαλμα τον κοροϊδεύει.

Σελίδα 3: Οι πυροσβέστες κυνηγάνε τον Τουρτούρι και τη Μαριάννα και η Ροζίνα η μαύρη γάτα τους σώζει! Η Μαριάννα και ο Τουρτούρι αποχωρίζονται...

Σελίδα 4: Η Κουκουβάγια συμβουλεύει τον Τουρτούρι για τους εχθρούς του και εκείνος κινδυνεύει να λιώσει από τον ήλιο αλλά σώζεται...

Σελίδα 5: Η Μαριάννα αρρωστούλα παρακαλεί τον Ήλιο να μη βγει.. Ο Τουρτούρι είναι μέσα στη σπηλιά μαζί με τους κλέφτες, που σχεδιάζουν να απαγάγουν την Μαριάννα, οι οποίοι βρίσκουν το τσιμπούκι του Τουρτούρι και όλα ακυρώνονται...!

Σελίδα 6: Ο Σμαραγδένιος Μπριλάντης πουλάει στον Τουρτούρι μια ομπρέλα μαγική για το δαχτυλίδι της Μαριάννας , και ο Τουρτούρι του λέει: "Όχι!"

Σελίδα 7:Ο Τουρτούρι πιάνεται αιχμάλωτος στη χώρα των Λασπάνθρωπων, και ένας πρώην χιονάνθρωπος τον βοηθάει να γλιτώσει τα βασανιστήρια.

Σελίδα 8: Ο Τουρτούρι περνάει από την πόλη των κανονικών ανθρώπων που πυροβολούν ο ένας τον άλλον και γράφει γράμμα στη Μαριάννα

Σελίδα 9: Ο Τουρτούρι φτάνει στην πόλη των ανθρώπων με τα κίτρινα καπέλα και όλοι τον κυνηγούν...!

Σελίδα 10: Ο Τουρτούρι μπαίνει στο ψυγείου του Βούτιου Παμβούτιου.. και αντί να σταλεί στην Παταρογονία, στέλνεται στην Αφρική!

Σελίδα 11:Το αεροπλάνο πέφτει στην Παταραγονία και ο αυτοκράτορας Αψου ο Φταρνιστός βοηθάει τον Τουρτούρι να πάει στον Βόρειο Πόλο.

Σελίδα 12: Ο Τουρτούρι φτάνει στον Βόρειο Πόλο και και λιώνει από τα δάκρυα χαράς.. αλλά μένει για πάντα στις καρδιές μας!

Ή

Σελίδα 12: Ο Τουρτούρι μένει στον Βόρειο Πόλο και με το ψυγείο του Αψου του Φταρνιστού που γίνεται το ψυχροκίνητό του επισκέφτεται κάθε χρόνο τη Μαριάννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: